Telefon:  021 335 67 93


    arch

     


Despre noi

Începând încă din 1999, încercăm să redefinim conceptul de avocat și să oferim clienților noștri consultanță, asistență legală și reprezentare, conștientizând că este nevoie în primul rând de o înțelegere exactă a problemelor cotidiene ale clienților și încercând întotdeauna să oferim un răspuns promt și profesional pentru orice problemă care necesită o soluție.

Ceea ce urmărim în primul rând este o relație profesională de lungă durată, cu un client multumit de serviciile noastre, încercând să construim alături de clienții noștri și ajutându-i să construiască, oferindu-le soluții optime, energice și durabile, în concluzie un parteneriat în dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Nu dorim să devenim doar un furnizor de servicii legale ci un partener al clienților noștri, în dezvoltarea afacerilor lor, urmărind în primul rând interesele clientului.

Pentru clienții noștri suntem parte a activității lor cotidiene, dezvoltându-se și dezvoltându-ne odată cu ei.

Faptul că suntem buni o spun în primul rând realizările clienților noștri. Numai un parteneriat ca cel realizat și urmărit de noi, conduce la o dezvotare durabilă pentru noi și clienții noștri.

Vă propunem asadar, un parteneriat suplu și flexibil, atent la nevoile partenerului - client, urmărind o relație profesională personalizată, de o mare rigurozitate profesională din partea noastră.


   Avocați

BODNAR ANGELICA


   Avocați colaboratori

Niţă Ionela-Alexandra

Niţă Constantin-Cătălin

© 2009 Business Company
Web Design by micro